Parcarea supraetajată de la Spitalul Județean Constanța devine CU PLATĂ

Parcarea supraetajată de la Spitalul Județean Constanța devine parcare cu plată.

Sistemul automat de taxare din parcarea supraetajată situată în zona Spitalului Județean de Urgență Constanța va fi pus în curând în funcțiune, a anunțat Primăria Constanța.

Parcarea va fi deschisă 24 de ore din 24, iar prima oră de staționare va fi gratuită. Conform regulamentului, accesul în parcare se va realiza  prin solicitarea și obținerea tichetului de acces ce va fi validat apoi la ieșire, la cele două automate de plată situate în incinta parcării.

30% din cele 265 de locuri disponibile în parcarea supraetajată vor fi atribuite riveranilor. Aceștia vor putea depune cereri pentru rezervare la biroul parcări din cadrul SC Confort Urban SRL, începând cu data de 18. 11.2019, în baza formularului de rezervare disponibil pe www.conforturban-ct.ro.

S.C. Confort Urban SRL face apel către toți proprietarii autovehiculelor care sunt staționate de mai mult de 24 de ore în incinta parcării, să elibereze locurile până la data de 15 noiembrie 2019. În caz contrar, mașinile vor fi ridicate, iar proprietarii vor fi sancționați conform legii.

Banii pe care constănțenii îi plătesc pentru parcare nu au o destinație specială, ne-au declarat reprezentanții Primăriei Constanța. Detalii AICI.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viorica Dăncilă a câștigat într-o singură secție din municipiul Constanța: Henri Coandă

lun nov. 11 , 2019
Viorica Dăncilă a câștigat alegerile prezidențiale într-o singură secție din municipiul Constanța. Este vorba, așa cum vă anunțam încă de ieri seară, de cea situată în campusul Henri Coandă. Aceasta a obținut 317 voturi, față de numai 197, cât a obținut Klaus Iohannis. Detalii AICI. Candidatul PSD nu a mai […]

V-ar putea interesa și: