Parcarea unde se va construi un nou magazin Penny a fost îngrădită

Parcarea unde se va construi un nou magazin Penny a fost îngrădită
Spațiul unde va apărea magazinul este înconjurat de un gard (foto: 25 mai 2019)

Parcarea unde se va construi un nou magazin Penny a fost îngrădită de proprietar.

Este vorba despre un spațiu aflat pe strada Eliberării, între Cimitirul Central și magazinul Brick, unde locuitorii din zonă își lăsau mașinile de când se știu. Acum este proprietate privată.

Terenul pe care se va construi are o suprafață de 4009 metri pătrați. Jumătate din suprafață va fi ocupată de magazin, 1604 mp vor fi spații carosabile, pietonale și parcări, iar 400 de metri pătrați vor fi spațiu verde. Magazinul va avea numai un parter înalt, de opt metri.

Locuitorilor li s-a pus în vedere, acum mai puțin de o lună, să-și mute mașinile. Șoferii au găsit bilețele cu următorul mesaj din partea Penny.

„Dacă parcarea nu este eliberată, se va demara procedura de ridicare a autovehiculelor de către Poliția Locală”.

Poliția Locală nu are însă dreptul să ridice mașini de o proprietate privată. Terenul cu pricina aparține firmei REWE.

Interesant este că, potrivit PUZ-ului, strada Corbului, aflată în vecinătate, ar trebui lățite la trei benzi, lucru care pare, la prima vedere, imposibil.

Mai multe despre acest subiect puteți găsi în articolul de mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Căruțaș accidentat după ce a traversat un drum național

sâm mai 25 , 2019
In data de 25.05.2019, ora 22:10 un barbat de 24 de ani a condus un atelaj hipo pe un drum în afara localității Nicolae Bălcescu. La un moment dat, angajandu-se în traversarea DN 2A, din cauza neacordării priorităţii de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un […]

V-ar putea interesa și: