Părintele Claudiu Banu pune o clădire la dispoziția persoanelor aflate în carantină din cauza Covid-19

Din cauza situației actuale mondiale, generată de Covid-19, părintele Claudiu Banu, de la Parohia Sfântul Mina din Constanța, a anunțat că pune o clădire la dispoziția persoanelor aflate în carantină din cauza Covid-19.

„Așezământul de copii abandonați și mame aflate în dificultate din Techirghiol, îl voi pune la dispoziția, în funcție de timpul de finalizare, persoanelor carantinate în cazul în care nu mai sunt locuri în spațiile deja amenajate.”, a spus părintele.

Acesta a precizat că imobilul nu este finalizat pe exterior, lucru acre a fost lăsat pe plan secund, dar că finisajele interioare sunt aproape de final și devin prioritare.

„Mobilierul este în lucru pentru tot Așezământul, saltelele pentru paturi sunt comandate, corpurile de iluminat urmează a fi montate după ultima „mână” de var, Romstal face astăzi livrarea de lavoare, scaune wc, robineți lavoare și duș, oglinzi. Din discuțiile cu constructorul în 3 săptămâni interiorul este gata, asta desigur în măsura plăților către constructor și furnizorii de materiale. De asemenea menționez faptul că suma necesară pentru a finaliza acest așezământ este de 50000 euro, așezământul având 9 garsoniere și 3 apartamente cu două camere fiecare cu baie proprie, respectându-se izolarea necesară în cazul de față. Consider că prioritate în acest moment este să trecem cu bine peste această criză, de aceea se pare că Așezământul social devine util înainte chiar de a fi inaugurat. Vă rog să fiți alături, să fim uniți în sprijinul semenilor noștri.”, a spus părintele Claudiu Banu.

Acesta vă îndeamnă, dacă veți considera că doriți ca în cel mai scurt timp să venim în ajutorul celor afectați de Covid-19, vă rog să îl contactați.

„Împreună,uniți, putem face minuni. Vă rog luați acest anunț ca o propunere din partea parohiei noastre de a veni în sprijinul situației dificile din acest moment, de a veni în sprijinul semenilor noștri. Dacă nu rezonați cu prezentul anunț vă rog ignorați-l. Dumnezeu să ne ajute pe toți.”, a mai spus părintele.

Preotul paroh Banu Claudiu poate fi contactat la numărul de telefon 0723999296.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

STUDIU Peste 99% din victimele coronavirusului din Italia aveau și alte boli

joi mart. 19 , 2020
Peste 99% dintre cei care au decedat din cauza coronavirusului erau persoane care sufereau deja de alte boli, potrivit unui studiu efectuat de Autoritatea naţională de Sănătate din Italia, scrie Bloomberg. Institutul, cu sediul la Roma, a examinat documentele medicale a 18% dintre persoanele care au murit, stabilind că doar […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: