Paris – Cluj-Napoca, printre cele mai bune rute de tren din Europa în anul 2022

Paris – Cluj-Napoca, printre cele mai bune rute de tren din Europa în anul 2022

Cel mai popular ziar de știri al Marii Britanii, Metro, a inclus ruta Paris – Cluj-Napoca printre cele mai bune rute de tren din Europa în anul 2022. Potrivit publicației britanice, mulți pasageri sunt entuziasmați de înnoptarea în tren, până ajung la destinație, deși avionul este în continuare considerat cel mai confortabil și rapid mijloc de transport.

Printre rutele de tren incluse în lista realizată de redactorii britanici, se regăsesc Paris -Viena, Stockholm – Berlin, Bruxelles – Praga sau Paris – Milano. Despre ruta de tren Paris Cluj-Napoca, britanicii specifică faptul că durata este de, aproximativ, 12 ore, iar prețul unui bilet este de doar 29 de lire sterline.

De asemenea, pentru mai mult confort, CFR Călători oferă locuri la cușetă, pentru prețul de 49 de lire sterline, iar, în cazul în care pasagerii doresc să aibă propriul compartiment, își pot rezerva un loc pentru suma de 170 de lire sterline.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Punctul pe i”, la Tomis TV, cu Cristian Hagi și Sebi Pătrunjei: Cultură de (multe) sute de mii de euro în Constanța

joi mart. 24 , 2022
Un operator cultural independent din Constanța a reușit o performanță remarcabilă: a atras două proiecte, în valoare de 400.000 de euro, din fonduri puse la dispoziție de Norvegia, Liechtenstein și Islanda . Acești bani se adaugă celor un milion de euro aduși în Constanța în ultimii cinci ani. Ce presupun […]

V-ar putea interesa și: