Paris – Cluj-Napoca, printre cele mai bune rute de tren din Europa în anul 2022

Paris – Cluj-Napoca, printre cele mai bune rute de tren din Europa în anul 2022

Cel mai popular ziar de știri al Marii Britanii, Metro, a inclus ruta Paris – Cluj-Napoca printre cele mai bune rute de tren din Europa în anul 2022. Potrivit publicației britanice, mulți pasageri sunt entuziasmați de înnoptarea în tren, până ajung la destinație, deși avionul este în continuare considerat cel mai confortabil și rapid mijloc de transport.

Printre rutele de tren incluse în lista realizată de redactorii britanici, se regăsesc Paris -Viena, Stockholm – Berlin, Bruxelles – Praga sau Paris – Milano. Despre ruta de tren Paris Cluj-Napoca, britanicii specifică faptul că durata este de, aproximativ, 12 ore, iar prețul unui bilet este de doar 29 de lire sterline.

De asemenea, pentru mai mult confort, CFR Călători oferă locuri la cușetă, pentru prețul de 49 de lire sterline, iar, în cazul în care pasagerii doresc să aibă propriul compartiment, își pot rezerva un loc pentru suma de 170 de lire sterline.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Punctul pe i”, la Tomis TV, cu Cristian Hagi și Sebi Pătrunjei: Cultură de (multe) sute de mii de euro în Constanța

Thu Mar 24 , 2022
Un operator cultural independent din Constanța a reușit o performanță remarcabilă: a atras două proiecte, în valoare de 400.000 de euro, din fonduri puse la dispoziție de Norvegia, Liechtenstein și Islanda . Acești bani se adaugă celor un milion de euro aduși în Constanța în ultimii cinci ani. Ce presupun […]