Parlamentari ai AUR cu domiciliu în comuna Lumina, nemulțumiți de sensurile unice din municipiul Constanța, vor să-l demită pe primar

Mai mulți parlamentari ai Alianței pentru Unirea Românilor, care au domiciliul în comuna Lumina, sunt nemulțumiți de sensurile unice. Nu de cele din Lumina, ci din municipiul Constanța.

Nu le convine nici regulamentul parcărilor. Cel din Constanța, nu din Lumina.

Cum aceste nemulțumiri au crescut în ei în ultima vreme, n-au găsit altă soluție decât aceea de a iniția un demers de demiterea a primarului. În aceste zile, au ieșit în stradă pentru a strânge semnături.

Asta după ce, acum o lună și ceva, parlamentarii AUR n-au găsit altceva mai bun de făcut decât să taie o mică suprafață de iarbă. Tot din municipiul Constanța.

Citește și:

Un senator AUR s-a ales cu poprire pe conturi pentru 1.500 de lei și dă vina pe „foamea de lichidități” a „guvernului dictaturii medicale”

„Un CV de coșmar”

Vă reamintim că Valeriu Nicolae, activist, jurnalist, scriitor, cetățeanul european al anului 2013, a făcut o scurtă trecere în revistă a CV-urilor unor candidați AUR, inclusiv din Constanța, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook. Titlul este sugestiv: „AbURiști de succesuri”. Iată ce spune despre parlamentarul Focșa:

„Domnul Dumitru Viorel Focșa are un CV de poveste. Mai degrabă coșmar decât poveste. Omul scrie că a terminat o facultate, dar nu știm când. În mod ciudat, a fost angajat electromecanic și tehnician de bord, meserii care indică absența unei licențe de inginer, așa cum se prezintă domnia sa. Scrie că a fost “self-employer” o chestie care sună super haios în engleză. Un fel de agajatorul meu. Termenul corect este self-employed. Zice că a fost și administrator de firmă în Canada, dar nu știm firma. Între 2006 și 2012 a fost administrator la o altă firmă secretă. Am găsit firma, este, bineînțeles, una care a tras o țeapă de 40.000, căci doar cinste și patriotism la AUR. Firma, radiată, desigur, a avut intr-un singur an un profit de 800 de EUR, în rest a fost pe profit negativ (15.752 RON în 2006, 20.250 RON în 2007, 2.181 RON în 2008 și 3.451 în 2009). Din 2010 până în 2012 a lucrat pentru altă firmă, și ea radiată. În 2011, firma cu doi asociați a avut un rulaj de 4 RON pe zi – o dovadă de succes antreprenorial. De fapt, media rulajului firmelor domnului Focșa, între 2006 și 2012, a fost sub 16 EUR pe zi (rulajul include toate cheltuielile cu contabilitate, utilaje, transport, taxe, combustibil, chirie, salarii angajați), ceea ce implică că marele antreprenor Focșa a câștigat, în cel mai bun caz, nu mai mult de 5 EUR pe zi timp de 7 ani de “afaceri”.

Din 2012 lucrează pentru alte firme, și ele secrete, până în 2020. Mai pe scurt, parlamentarul partidului celui mai cinstit din gură, în ultimii 20 de ani, a lucrat, conform CV-ului, la secret. Înainte de a intra în Parlament făcea, după cum declară, 27.000 USD, pe an adică mult, mult mai puțin decât primește ca deputat. S-a sacrificat pentru țărișoară!

Domnul Acatrinei este absolvent de liceu sportiv și șofer de mașină de mare tonaj și autocar până în 2010. Cinste lui! Din 2010 are o firmă cu un profit mediu în jur de 40.000 de EUR. Până să devină deputat familia cu un copil a câștigat în total 3.571 RON pe lună adică de minim 5 ori mai puțin decât va primi de la Parlament. Și el s-a sacrificat pentru țară.”

Sursă foto: Facebook

Zen Residence
energia residence

2 thoughts on “Parlamentari ai AUR cu domiciliu în comuna Lumina, nemulțumiți de sensurile unice din municipiul Constanța, vor să-l demită pe primar

  1. Doamne fereşte câtă prostie. Constanța pute de mizerie, de bălării ßi sobolani, Mamaia la fel şi ei vor alei ca la americani. Nu sunt sănătoşi..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Maria Holbură, gimnasta din Constanța care a reprezentat România la Olimpiadă: „Astăzi a fost cea mai emoționantă zi din viața mea”

Sun Jul 25 , 2021
Maria Holbură, reprezentanta României la individual compus în concursul feminin de gimnastică artistică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, s-a arătat mulţumită de evoluţia sa, deşi a a ocupat locul 65, departe de calificarea în finală sau în finalele pe aparate. Cu un total de 49,166 puncte (13,166 la […]
maria holbura constanta olimpiada