Parlamentari PSD, discuții importante despre aderarea României la spațiul Schengen

Parlamentari PSD, discuții importante despre aderarea României la spațiul Schengen

Mai mulți parlamentari PSD au avut discuții importante cu omologi din Germania, în care s-a atins și un subiect sensibil pentru țara noastră: aderarea la spațiul Schengen.

„Alături de europarlamentarul Victor Negrescu și mai mulți colegi din Partidul Social Democrat, am avut astăzi un dialog foarte bun cu Michael Roth, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din #Bundestag și cu E.S. domnul Dr. Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei în România. Am discutat despre războiul din Ucraina, rolul determinant pe care îl poate ocupa România ca factor de stabilitate în regiune, dar și despre aderarea țării noastre la spațiul Schengen. Demonstrăm, zilnic, că putem să ne asumăm un rol mai important în cadrul Uniunii Europene.”, a precizat Cristina Dumitrache, deputat PSD.

Sursă foto: Facebook/Cristina Ileana Dumitrache

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ANAF a pus ochii pe trei categorii profesionale. Ce proiect pilot derulează în Constanța

Mon Apr 11 , 2022
Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat intensifică, în anul 2022, activitățile de îndrumare și asistență în domeniul fiscal, manifestându-și în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin. Astfel, ANAF derulează trei proiecte pilot privind stimularea conformării voluntare, dedicat persoanelor fizice, care […]