Parlamentul European a votat prelungirea valabilității certificatului Covid

Europarlamentarii au hotărât menținerea certificatului digital Covid încă 12 luni, până la 30 iunie 2023.

În plus, aceștia vor cere Comisiei Europene evaluarea necesității certificatului după o perioadă de 6 luni de la extensie, după decembrie 2022, în funcție de recomandările Centrului European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (European Centre for Disease Prevention and Control -ECDC) și Comitetului pentru Securitatea Sănătății (Health Security Committee – HSC).

Înainte de a efectua o călătorie în afara României, consultați pagina dedicată condițiilor de călătorie de pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne: http://www.mae.ro/travel-conditions

Certificatul digital COVID-19 poate fi descărcat de pe: https://certificat-covid.gov.ro/login


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Felix Stroe, PSD, mesaj pentru italienii de la ENEL: „E inoportun și cinic să te plângi că nu faci profituri și mai mari”

vin mai 6 , 2022
Felix Stroe, senator PSD, a atras atenția azi asupra unui lucru despre care puțină lume vorbește: profiturile și problemele unei mari companii străine. În cazul de față e vorba de ENEL, firmă italiană care a făcut mulți bani în România. „Nu cred că sunt mulți constănțeni (și nu numai) care […]
Felix Stroe

V-ar putea interesa și: