Participanții la cursa ilegală de pe autostradă au rămas fără permis și au dosare penale

IPJ Constanța a precizat joi seară, referitor la cursa neautorizată desfășurată pe Autostrada A2, în seara de 19 ianuarie, că, în urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Poliție A2, persoanele care au participat la eveniment au fost identificate.

Este vorba despre 2 bărbați, de 27, respectiv 40 de ani, conducători ai autoturismelor în cauză, ambii din județul Constanța.

Totodată, organizatorul evenimentului și bărbatul care a transmis live imaginile pe o rețea de socializare au fost identificați.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevazute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i privește pe conducătorii auto sus-menționați și art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i privește pe organizator și pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcție de concluziile rezultate să se propună soluții legale.”, spun reprezentanții poliției.

Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reținute, în vederea anulării, permisele de conducere.

Cercetările continuă în vederea audierii tuturor persoanelor implicate.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Deși a completat formularul de intrare în țară, a fost amendată cu 2.000 de lei

Thu Jan 20 , 2022
Guvernul a decis că românii care au intrat în țară au fost nevoiți să completeze un Formular de Localizare a Pasagerilor (PLF). Există multe cazuri de persoane care l-au completat, dar care s-au trezit cu amenzi. Unul dintre ele este al unei doamne din Constanța care locuiește în Franța. Aceasta […]