Partidul Social Democrat extinde reprezentarea femeilor în toate funcțiile politice

Partidul Social Democrat extinde reprezentarea femeilor în toate funcțiile politice, a anunțat deputata PSD Cristina Dumitrache.

Aceasta a semnat ieri, alături de președintele Marcel Ciolacu și de toate colegele deputat și senator din PSD, amendamentele prin care devine obligatoriu ca la toate tipurile de alegeri politice din România, minimum 30% dintre candidați să fie femei.

„Este o recunoaștere binemeritată a rolului important pe care îl au femeile în eșaloanele tuturor puterilor statului. Este, totodată, o manifestare a tuturor principiilor PSD de promovare a egalității de șanse și de deschidere către oportunități egale între femei și bărbați. Amendamentele completează prevederile proiectului de lege inițiat de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, aflat în dezbaterea Camerei. Salut acest demers care reprezintă o condiție esențială pentru ca stereotipurile, discriminarea de gen și inegalitățile să dispară. Avem nevoie de o societate construită pe egalitate, respect și echilibru.”, a declarat Cristina Dumitrache.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Partidul Social Democrat extinde reprezentarea femeilor în toate funcțiile politice

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un minor și un tânăr de 22 de ani, arestați preventiv pentru furt

mie mai 10 , 2023
Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, față de  un bărbat, de 22 de ani, și un minor, de 17 ani. La data de 4 mai a.c., aceștia ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 2.700 de lei, din locuința persoanei vătămate, un bărbat, de […]
Arestul preventiv al IPJ Constanța

V-ar putea interesa și: