Pas pentru vaccinarea populației generale în Constanța

pavilionul expozitional

Astăzi se va face un pas nou pentru vaccinarea populației generale din județul Constanța.

Consilierii județeni se întrunesc în ședință pentru a vota darea în folosinţă gratuită  Municipiului Constanţa a unor spaţii în interiorul imobilului „Pavilionul Expoziţional Constanţa” în vederea înfiinţării unui Centru de vaccinare împotriva Covid-19.

Proiectul este inițiat de președintele CJC, Mihai Lupu.

Directorarea DSP Constanța, Cristina Schipor, a declarat că la pavilion vor fi create între 20 și 30 de spații de vaccinare.

Primăria Constanța se va ocupa de dotarea lor.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Județul Constanța se apropie, din nou, de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori

mie ian. 6 , 2021
Județul Constanța se apropie, din nou, de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori. Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în județul Constanța, incidența a ajuns la 2,87 (2209 cazuri active) de la 2,76 (2.124 cazuri active). Nu ar fi ceva neobișnuit. Județul Cluj, care coborâse sub 3, a ajuns, […]
coronavirus constanța

V-ar putea interesa și: