Pasajul de la Tomis – drumul de la artă spre ruină

Pe 20 octombrie 2017, era vernisată o expoziție de fotografie în pasajul pietonal de la Tomis. Era vorba despre o expoziție dedicată orașului Constanța. Au fost expuse 48 de fotografii, care au putut fi admirate până în noiembrie.

E numai un exemplu din ce a însemnat, pentru câțiva ani, acest pasaj. Fusese părăsit multă vreme, dar a trecut printr-o transformare incredibilă. Totul a început printr-un al unei asociații, finanțat de Consiliul Județean Constanța. A costat peste 100.00 de lei din bani publici. Nu discutăm acum dacă e mult sau puțin. Cert este că fața pasajului s-a schimbat.

În imaginea de sus vedeți cum arată acum acel pasaj. Imaginea este surprinsă la mijlocul lunii ianuarie 2022. Fotografiile au fost înlocuite de mâzgăleli, arta de ruină. Au rămas numai scările colorate.

Asta-i Constanța.

Vă recomandăm și:

Străzile din Constanța arată ca după război

Viceprimarul Ionuț Rusu a marcat Ziua Națională a Culturii cu greșeli și un pleonasm

Astăzi se împlinește un an de când Felicia Ovanesian a promis un parc în locul RAR. Cum arată

Bugetul Constanței pe 2022: venituri de 252 milioane euro, cheltuieli de 291. Pe ce vrea primăria să dea banii

Sursă foto colaj: Constanta 100%, Cuget liber


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PressOne: Premierul Nicolae Ciucă a plagiat în cel puțin 42 de pagini din totalul de 138 în lucrarea de doctorat

mar ian. 18 , 2022
Jurnalista de investigație Emilia Șercan a dezvăluit marți dimineață, în PressOne, că premierul Nicolae Ciucă a plagiat în cel puțin 42 de pagini din totalul de 138 în lucrarea de doctorat pe care a susținut-o în 2003 la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” (UNAP). Potrivit investigației, conținutul din cel […]
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a fost desemnat premier interimar de către preşedintele Klaus Iohannis.

V-ar putea interesa și: