„Pasivitatea creează tragedii” – eveniment organizat de femeile liberale

„Pasivitatea creează tragedii”

Luni, 25 noiembrie, a avut loc evenimentul „Pasivitatea creează tragedii”, organizat de Preşedintele OFL Municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu şi Organizaţia Femeilor Liberale Municipiul Constanţa, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor.

În cadrul evenimentului, profesorul universitar doctor Mihnea Claudiu Drumea a discutat despre ce constituie din punct de vedere juridic violența domestică în legislația națională și europeană, precum și efectele negative ale violenței asupra femeilor.

De asemenea, Președintele Colegiului Psihologilor – Filiala Constanța, psihologul Mihaela Rus a prezentat publicului proiectele de protecție a femeilor agresate.

Speakerul Maricica Chenaru a povestit din perspectiva de fostă victimă un episod dureros din viața sa, din care am învățat că astfel de situații nu trebuie ocolite sau trecute cu vederea.

„Prin acest eveniment am dorit să tragem un semnal de alarmă în privința violenței domestice, iar orice abuz trebuie semnalat autorităților. Totodată, este nevoie de o comunicare mai bună între instituțiile statului care să ducă în timp la eradicarea fenomenului violenței împotriva femeilor.”

Preşedintele OFL Municipiul Constanţa, Adriana Câmpeanu

La eveniment au participat Președintele OFL Județul Constanța, Mihaela Scrieciu, consilierul județean Geanina Topolov și secretarul general al PNL Constanța, Marian Crușoveanu.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cazul Queen Hind. Presa NU ARE VOIE să asiste la ședința CJSU

Tue Nov 26 , 2019
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța se întrunește, astăzi, pentru a discuta măsurile care se vor lua în continuare în cazul navei Queen Hind, scufundată în portul Midia cu 14.600 de oi vii la bord. Reprezentanților CJSU li se vor alătura cei de la nivelul structurilor centrale. Mass media […]
ueen