Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, s-a vaccinat împotriva Covid-19

Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane (foto: Mediafax)

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a răspuns miercuri afirmativ când a fost întrebat de reporteri dacă s-a vaccinat împotriva Covid. El a făcut declarația la Parlament, la finalul ședinței solemne a legislativului cu ocazia Zilei Naționale.

„Să urmeze sfatul medicilor fiecare credincios”, a spus Patriarhul Daniel când a fost întrebat de ziariști ce mesaj le transmite enoriașilor.

El a refuzat să dea mai multe date despre vaccinul pe care l-a făcut, spunând că e vorba de date confidențiale.

A afirmat totuși că s-a vaccinat cu doză dublă.

Nu a menționat nici la ce centru s-a vaccinat.

Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a confirmat într-un mesaj oficial că „Părintele Patriarh a confirmat astăzi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieșirea din Parlament, că s-a vaccinat. Poziția favorabilă a BOR față de vaccinarea în sine ca act medical profilactic și benevol este deja foarte bine cunoscută”.

Vă recomandăm și:

IPS Teodosie, noi mesaje anti vaccinare: „Am citit clar că Uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta. De ce înainte de a înceta este cea mai intensă propagandă pro vaccin și a obligativității vaccinului?”

IPS Teodosie: sfinții vindecă de cancer, valul 4 al pandemiei este programat

ÎPS Teodosie: „Dacă este cineva afectat de covid şi în timpul acela face vaccinul, îi este fatal vaccinul. Iisus nu s-ar fi vaccinat”

ÎPS Teodosie susține că NASA a căutat microbi în potirul cu care se împărtășesc credincioșii, dar n-a găsit niciunul

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

USR s-a abținut la votul pentru adoptarea regulamentului de acces în peninsulă. Acum vrea să îl suspende

Wed Nov 24 , 2021
Joi, 25 noiembrie, ora 11, consilierii locali USR au convocat ședință extraordinară, cu convocare de îndată, având un singur punct pe ordinea de zi: Proiect de hotărâre pentru suspendarea aplicării HCL nr. 294/2021 privind aprobarea Regulamentului de acces în zona peninsulară a municipiului Constanța. Pe 31 august 2021, consilierii USR […]