Patronul de la Beirut a dat bir cu fugiții. Poliția îl caută

george karam restaurantul beirut

Patronul de la restaurantul Beirut, în care trei fete au murit arse de vii, a dat bir cu fugiții, după ce a fost condamnat la închisoare. Poliția îl caută.

„La această oră este dat în urmărire numitul GEORGE KARAM, dat fiind faptul că în seara de 19 noiembrie a.c., s-a primit, din partea instanței, mandatul de executare a pedepsei de 8 ani de închisoare, pe numele acestuia.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Imediat după primirea mandatului, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au demarat activitățile de căutare la adresa de domiciliu de pe raza orașului Ovidiu, dar și pe raza municipiului Constanța.

„Precizăm faptul că sus numitul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar și avea interdicție de a părăsi țara, fiind dat în consemn la punctele de trecere a frontierei. La acest moment, bărbatul este căutat de polițiști în vederea depistării și punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea.”, au transmis polițiștii, prin intermediul purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Se fac toate demersurile și eforturile pentru identificarea acestuia, fiind verificate toate pistele și informațiile care i-ar putea ajuta pe polițiști pentru găsirea bărbatului. 

La ora actuală, bărbatul este urmărit național. În funcție de rezultatul investigațiilor se va întocmi documentația în vederea solicitării emiterii mandatului european de arestare și a cererii de urmărire internațională.

Ceilalți doi bărbați condamnați în acest caz sunt deja la Penitenciarul Poarta Albă.

Detalii despre tragedia de la Beirut, mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published.