Patru accidente rutiere în județul Constanța în prima parte a zilei de duminică

Fotografie cu caracter demonstrativ

Patru accidente rutiere au avut loc în prima parte a zilei de duminică, 21 iulie, în județul Constanța. Șase persoane au fost rănite.

În jurul orei 11:00, un bărbat de 76 de ani a condus un autoturism, pe DN 3 în afara localității Valu lui Traian, banda nr. 1, dinspre Constanța către Murfatlar. Când a ajuns în dreptul Popasului Valu lui Traian, a efectuat viraj la stânga cu intenția de a întoarce, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de bărbat, de 26 de ani, în aceeași direcție pe banda nr. 2. A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta față, o femeie, de 55 de ani, din primul auto.

În jurul orei 11.20, un bărbat de 67 de ani a condus un autoturism, pe DN 22 în localitatea Lumina.

„Dorind să iasă din parcarea vulcanizării situate la intersecția cu DJ 226, cu intenția de a traversa drumul național, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de bărbat, de 40 de ani, pe DN 22, banda nr. 2, dinspre Ovidiu către Tulcea”, spun reprezentanții IPJ Constanța.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto, precum a pasagerei dreapta faţă, femeie, de 46 de ani şi a pasagerului dreapta spate barbat, de 14 ani, ambii din al doilea auto.

În jurul orei 09.30, un pieton a fost lovit de o mașină în centrul orașului Ovidiu. De asemenea, în jur de 11.30, un accident între două mașini a avut loc la intrare în Lumina. O persoană a fost rănită ușor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.