Patru accidente rutiere în numai câteva ore

Trei accidente rutiere au avut loc luni, în municipiul Constanța, în mai puțin de patru ore.

Cel mai grav a avut loc în urmă cu puțin timp, în Neptun. Un bărbat de circa 55 de ani este în comă, are fracturi de tibie și peroneu și traumatism cranio-cerebral după ce a fost lovit de o mașină.

La 14.50, o femeie, de 30 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, în afara localității Hârșova și, ajungând la km 122+140m, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum carosabil ud și ploaie torențială, a pierdut controlul asupra direcției de mers către stânga, pătrunzând pe sensul opus de mers și intrând în coliziune cu un autotren ce tracta o semiremorcă.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducatoarei auto și a pasagerei dreapta față, o femeie, în vârstă de 32 de ani.

La 17.40, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a condus autoturismul marca Ford, pe bulevardul Mamaia, dinspre strada Ion Rațiu către strada Soveja unde, în zona intersecției cu strada Grozești, din cauza nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune față spate cu autoturismul marca BMW, condus de o femeie, în vârstă de 30 de ani, acesta fiind proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie, de 48 de ani.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului marca Bmw.

La ora 18 40 , un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a condus autoturismul marca Peugeot, pe strada Anton Pann din Constanța, dinspre strada Peneș Curcanul, către bulevardul I. C Brătianu unde, în dreptul unui imobil, a surprins și accidentat ușor un minor, în vârstă de 6 ani, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis, din partea dreapta a conducătorului auto.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

CICLON în Marea Neagră. La ce trebuie să ne așteptăm

Mon Jul 30 , 2018
În Marea Neagră s-a format un ciclon, responsabil pentru vremea din ultimele zile și pentru ce va urma, spun experții. „S-a instalat un ciclon la Marea Neagră, o zonă ciclonică care afectează tot sud-estul Europei. Se manifestă prin averse cu caracter torenţial, vânt puternic, condiţii de grindină. Este o linie […]
ciclon