Patru companii românești, în top 1000 firme cu cea mai mare creștere realizat de Financial Times

Patru companii românești au intrat în top 1000 firme cu cea mai mare creștere realizat de Financial Times. Cea mai bine clasată este pe locul 105.

Lucrul acesta a fost remarcat și de Mircea Geoană, secretar general al NATO.

„Potențialul de inovație al României, în IT, este unul foarte mare, dar asta știam deja și este incontestabil. Doar că pe măsură ce noi ne întoarcem fața către centrele de modernitate și inovație occidentale, și ele își întorc fața către noi. Iar lucrând împreună, întreaga lume are de câștigat prin soluții IT integrate și inovatoare. Compania ce dezvoltă aceste aplicații se numește Wave Studio și puteți să aflați mai multe despre ei pe https://wave.studio/. Nu se compară cu alți giganți din România, dar mie îmi arată că ambiția, îndrăzneala și priceperea pot duce cel mai mic start-up către succes.”, a scris acesta.

În top au mai intrat trei companii:

  • Redelbolt, locul 210
  • Mevas Auto, locul 660
  • Tremend, locul 708.

Topul poate fi consultat AICI.

Au fost luate în considerare companii cu sediul în Austria, Belgia Bulgaria, Bosnia Herzegovina, Croatia, Cipru, Cehia, Danemrca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Lituania, Liechtenstein, Letonia, Luxembourg, Malta, Monaco, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Marea Britanie.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de vânt în orașul Constanța, ploaie și frig

lun mart. 27 , 2023
Orașul Constanța este sub avertizare cod galben de vânt. Atenționarea emisă de meteorologi este valabilă până la ora 23:00.   Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în județul Constanța, local și temporar vor fi intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55 – 65 km/h.   Astăzi, vremea va fi […]

V-ar putea interesa și: