Patru motoare de barcă, în valoare de 115.000 lei, căutate de autoritățile din Franța, găsite de polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, patru motoare de barcă, bunuri căutate în vederea confiscării de către autoritățile din Franța.

În data de 28.09.2022, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate, pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere.
Astfel, pe raza localității Crișan, judeţul Tulcea, polițiștii au identificat, patru motoare de barcă de 100, 130, 150 și 175 CP.

În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bunurile sus-menţionate aparţineau unui cetăţean roman. Acestea figurau ca fiind căutate pentru confiscare, alerta fiind emisă de către autoritățile din Franța.

Persoana în cauză a precizat faptul că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunurilor sus-menţionate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar bunurile, în valoare de 115.000 lei, au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

PSD nu a înțeles, în 33 de ani, de ce pleacă românii din țară. Sau ne crede proști pe toți

Thu Sep 29 , 2022
Românii s-au săturat de România, iar PSD n-a înțeles în ultimii 33 de ani de ce. Sau se preface că n-a înțeles și ne crede pe toți proști. PSD a anunțat că ține morțiș să majoreze salariul minim pe economie, pentru a-și atinge unul din obiective: 1,5 milioane de români […]
cristian hagi