Patru noi treceri de pietoni în Constanța

Echipele Confort Urban vor desfășura în perioada următoare lucrările de amenajare a patru noi treceri de pietoni. Acestea vor fi situate astfel:

  1. Strada Nicolae Filimon, la intersecția cu strada Interioară, nr.3;
  2. Strada Nicolae Filimon, lângă stația de autobuz din apropierea străzii Interioară, nr.1;
  3. Strada Constantin Bobescu, nr 23-23 A;
  4. Strada Cișmelei, după cap de linie autobuze 42 și 2-43.

Pe strada Constantin Bobescu, trecerea a fost desentă, iar pe 9 februarie s-au montat și limitatoare de viteză.

„Înființarea acestor noi treceri de pietoni fost avizată de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier, în urma solicitărilor primite de la cetățeni, pentru a crește gradul de siguranță în aceste zone ale orașului. Facem apel către conducătorii auto să circule cu prudenţă şi cu viteză redusă în zonele în care se efectuează lucrări.”, a transmis Primăria Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se modifică data avanpremierei „A douăsprezecea noapte”

vin feb. 9 , 2024
În această perioadă, la Teatrul de Stat Constanța se desfășoară repetițiile pentru următoarea premieră, „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, regia Andrei Șerban, și au fost puse în vânzare și epuizate biletele pentru cele trei avanpremiere și pentru cele două premiere programate la sfârșitul lunii februarie. Din păcate, unul dintre […]

V-ar putea interesa și: