Paul Anghel, director general ANPC, blocat de 10 ore pe Aeroportul Henri Coandă

cursă wizz air

Paul Anghel, director general Direcţia Generală Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, este blocat de circa 10 ore pe Aeroportul Henri Coandă din București.

Acesta spune că o cursă Wizz Air ce ar fi trebuit să decoleze la ora 7,15, cu destinația Londra, nu a plecat nici până acum. Ba mai mult, pe tabela din aeroport este indicată ca oră de plecare 15.25.

„Eu și încă 14 persoane așteptăm de 10 ore informații, nimeni din cei din cadrul companiei nu a încercat să acorde informații/asistență”, a precizat Paul Anghel.

Unui bărbat de 75 de ani i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Alte două curse ale aceleiași companii au întârzieri la această oră.

Unul din sfaturile pe care le-a primit, mai în glumă, mai în serios, este să sune la… ANPC.

UPDATE ora 14.41

„Ca urmare a balamucului au adus apă și sandvișuri. Nu ajung la câte persoane sunt, dar tot e ceva”, a spus Paul Anghel.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

VIDEO Bolnav bătut cu parizerul în cap

Sun Jun 2 , 2019
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut duminică măsuri urgente din partea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) pe fondul videoclipului. “Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spaţiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenţie […]

V-ar putea interesa și: