Pavelescu, din ce în ce mai singur. Se agață de Marian Munteanu

Gheorghe Chiru, președinte PNȚCD Brăila
Gheorghe Chiru, președinte PNȚCD Brăila

Liderul judetean al PNTCD Braila care pana mai ieri credea in povestile lui Pavelescu il paraseste si relateaza informatii recente despre intentiile lui Pavelescu.

”Precizez că am avut o discuție la nivel de conducere județeană, referitor la ce se întâmplă la București și în țară, unde lucrurile au luat o întorsătură nefericită pentru partid , în ceea ce privește „protocolul „cu ANR ”, a precizat Gheorghe Chiru, președintele organizației județene PNȚCD Brăila.

Iată scrisoarea deschisă a acestuia:

”După vizita domnului Munteanu la Brăila unde PNȚCD nu a fost inclus în program, oricum părerea unanimă a fost că nu avem de a face cu om serios . A fost permanent de o nervozitate excesivă ,irascibil și a avut aerul de lider absolut care dădea lecții de politică,spunându-ne printre alte enormități  că noi(ca partid) avem doar câteva sedii și trei , patru oameni în țară, iar rolul nostru este doar decorativ. Cât despre sedii a afirmat că  poate da oricând 500 de Euro și poate avea pt  campanie, în centrul fiecărui oraș, sedii la standarde ridicate , lipsindu-se de ale noastre în orice clipă. 

Despre această deplasare (dezastruoasă) a dl Munteanu  la Brăila am povestit mai detaliat în ședința CNC din 15 octombrie, la București…ședință în urma căreia i-am transmis președintelui Pavelescu că renunț la a fi parte din aceast „joc” ,unde era clar că noi nu reprezentăm nimic.  

Ce mă face să scriu acest e-mail este situația jenantă în care se află partidul nostru . 

În  calitate de presedinte al org jud Brăila acum  trei luni am fost de acord să sprijin acest demers ,de a face o alianță  (care ulterior a devenit doar un protocol fără efect juridic )în speranța că am găsit un partener de încredere , care respectă un „gentleman agreement” și care ține cont că noi suntem un partid politic cu oameni de bun simț,  că știm să fim solidari  si demni așa cum am știut și să ne” ducem crucea” în ultimii 16 ani. 

În ultimele patru săptămâni am asistat la un circ în teritoriu și la București unde efectiv am fost umiliți ca partid de către ANR. 

O adunătură care mișună în jurul liderului Munteanu a făcut terci oamenii noștri la centru iar în teritoriu… un  munte de minciuni ,lipsă de respect , adică caracter zero din partea noilor noștri „prieteni „.

I-am primit în casă peste tot dar consider că ne-am băgat „mortul în casă”.

Pe cale de consecință, noi la Brăila nu vom da acces în sediu acestor oameni și ne delimtăm clar de această formațiune, care este plină de oameni toxici, fără bunsimț  .Atâtea minciuni câte am auzit în ultima vreme de la imaculați din ANR  nu am auzit niciodată în ultimii 27 de ani . Iar demagogie…”no limits”.

Pe de altă parte și nu în ultimul rând organizația PNȚCD Brăila nu este lămurită de decizia CNSAS care tratează subiectul „Ioan” doar „în sensul aplicării legii” și nu în sensul dorit de PNȚCD .De-a lungul timpului în partid cei care au fost suspectați de colaborare cu fosta securitate s-au autoexclus…iar cei plătiți  nu au avut loc la noi ,CLAR !

În calitate de vicepreședinte al partidului îmi retrag sprijinul acordat acestei „alianțe”care  de fapt are la bază ștergerea identității PNȚCD . Intenția este de a ne șterge din lista partidelor politice… lucru urmărit de toți, după cum bine știm. 

Vom fi mințiți cu niște „candidaturi „în locuri fără nici o șansă pentru a ni se arunca „praf în ochi „. La acest moment PNȚCD are statut de cobai al ANR,  noi fiind folosiți și ca umplutură.  Alta a fost înțelegerea inițială și nu pot suporta oamenii alunecoşi. 

Inchei cu  convingerea că partidul va rezista și acestui  șoc.” 

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în municipiul Constanța, zona Aurel Vlaicu – Baba Novac - Soveja

vin oct. 28 , 2016
Pentru remedierea unei defecțuni la una din vanele de pe conducta principală de alimnetare cu apă, cu diametrul de 1.000 mm, din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 02 noiembrie 2016, în intervalul orar 01,00 – 03,30. Vor fi afectați de lipsa apei potabile […]
raja

V-ar putea interesa și: