Pe 23 ianuarie se oprește apa în localitatea 23 August

raja

Pentru executarea lucrărilor de racordare la conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, a unui nou tronson din rețeaua de distribuție apă potabilă ce deservește localitatea 23 August, județul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile, joi – 23 ianuarie 2020, în intervalul orar 08.30 – 15.30.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea 23 August.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, au precizat reprezentanții RAJA SA.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mă uit pe bugetul orașului și mi-e rușine, din nou, că sunt constănțean

Mon Jan 20 , 2020
Constanța este un oraș sărac. O spun foarte clar cifrele. Nu s-a schimbat mare lucru din 2018, de când scriam că mi-e rușine că sunt constănțean. Nu din cauza orașului, care merită mult mai mult, ci a modului în care a ajuns după ce a fost adus aproape la sapă […]
cristian hagi