Pe-aici nu se trece! Primăria Constanța a montat bariere în zona peninsulară FOTO

Primăria Constanța a montat bariere care blochează accesul auto în zona peninsulară a orașului. Este una dintre măsurile prevăzute în noul regulament de acces, votat de consilieri. Astăzi, 15 noiembrie, este prima zi efectivă de aplicare.

Una dintre bariere a fost amplasată pe bulevardul Regina Elisabeta, înainte de hotelul Palas. De dimineață, la fața locului era și un echipaj al poliției, care le spunea șoferilor că nu au voie să intre. De asemenea, bariera era păzită de un angajat al Confort Urban, SRL aflat în subordinea Consiliului Municipal Constanța.

Mulți șoferi au fost luați prin surprindere de montarea barierei. Dovadă stau imaginile de mai jos, în care puteți vedea că s-au format cozi.

Accesul în zona peninsulară nu este interzis în totalitate. Pot solicita un permis de acces următorii: rezidenți persoane fizice; rezidenți persoane juridice; instituții publice; organizatorii de evenimente; furnizorii de servicii sau produse; alte persoane fizice/juridice în cazul situațiilor excepționale.

Reprezentanții unei firme din zonă spune că a înaintat către SPIT o cerere pentru eliberare de autorizație de acces în zonă pentru autoturisme.

„Au trecut mai bine două săptămâni de când și nu am primit niciun răspuns. Doamna de acolo ne-a spus că și ei, ca angajați ai SPIT, sunt în aceeași situație.”, ne-a declarat.

Mai mult despre regulament, în articolul de jos.

Zen ResidenceOne thought on “Pe-aici nu se trece! Primăria Constanța a montat bariere în zona peninsulară FOTO

  1. Ne-am transformat intr-un oras al barierelor ! Primaria si Consiliul Local sunt “campioni” in acest sens dar nici “privatii” nu se lasa mai jos ! Un exemplu ar fi parcarea de la FRATELLI unde vineri si sambata seara se lasa cu bariera in parcarea unde ei detin doar cateva locuri de parcare, restul fiind la liber k sa nu mai zic de accesul la zona de livrari a restaurantului Bier Haus. Foarte interesant ca noi cei afectati de tot felul de “bariere” din acest oras care a devenit proprietatea privata a celor care-l administreaza intr-o fratie cu cativa “privati” nu reactionam … ba mai mult suntem resemnati …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

eMAG, amendat de Comandamentul Special Black Friday al ANPC

Mon Nov 15 , 2021
Comandamentul Special Black Friday – structura creată în premieră, în acest an de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) – a controlat platforma operatorului economic Dante Internațional SA (www.emag.ro), după aceeași metodă, prin accesarea site-ului, pentru verificarea respectării prevederilor legale la comerțul online (reduceri, promoții). Comisarii ANPC au constatat următoarele […]