Pe ce străzi distribuie Polaris pubele galbene în perioada 12 – 16 octombrie

Polaris M Holding Constanța continua distribuirea pubelelor galbene pentru colectarea selectiva a deseurilor catre constantenii care locuiesc la case.

Programul de distribuire a pubelelor galbene in perioada 12.10 – 16.10.2020.

LUNI – 12.10 – strada Crinului, strada Emil Racovita, strada Orizontului.

MARTI- 13.10 – strada Biruintei, strada Andrei Muresan.

MIERCURI – 14.10 – strada A. D. Xenopol, aleea Artarului, aleea Morilor, aleea Sanzienelor, aleea Vrancioaiei, strada Alexandru Alexandridi, strada Alexandru Steflea, strada Arnota, strada Cernica, strada Cozia, aleea Dragaica, strada Govora, strada Horia Grigorescu, aleea Lamaitei, strada Muscel, strada Posada, strada Putna, strada Scheia, strada Slt. Bogdan Vasile, strada Teleajen, strada Topoloveni, strada Voievozilor.

JOI – 15.10 – aleea Gheorghe Dumitrescu, aleea Paul Constantinescu, aleea Madrigalului, aleea Saturn, aleea Cella Delavrancea, strada Clopoteilor, strada Colindelor, strada Constantin Bobescu, strada Dimitrie Cuclin, strada Dinu Lipatti, strada Edmond Deda, strada Eduard Caudella, strada Filaret Barbu, strada Gheorghe Dima, strada Haricleea Darclee, strada Ion Voicu, strada Iosif Ivanovici, Strada Mihail Jora, strada Niculae Kirculescu, strada Operei, prelungirea Eduard Caudella, strada Rapsodiei, strada Sergiu Celibidache, strada Tiberiu Brediceanu, strada Titus Cergau, strada Zeno Vancea.

VINERI – 16.10 -strada Barbu Stefanescu Delavrancea, strada Campului, strada Dafinului, strada Granicerului, strada Semanatorului, strada Slt. Ion Alexandrescu.

In situatia in care angajatii Polaris nu reusesc sa distribuie toate pubelele planificate intr-o anumita zi, distribuirea va continua in ziua urmatoare. Cele 30 de mii de pubele sunt distribuite gratuit si vor ajunge in toate cartierele de case ale orasului.

Proprietarii gospodariilor, care nu vor fi gasiti acasa in momentul distribuirii pubelelor, ca isi pot ridica pubela galbena pe baza actului de proprietate si a cartii de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanta, de luni-vineri, intre orele 08:00 – 14:00.

Informatii suplimentare la numerele de telefon 0241 548 600 / 549 030 – dispecerat salubrizare.

Persoanele care locuiesc in zona de case vor primi impreuna cu pubela galbena si un pliant informativ (un ghid pentru colectarea selectiva a deseurilor) in care se regasesc informatii despre tipurile de deseuri care se depoziteaza in pubela si cum se depoziteaza corect aceste deseuri. De asemenea, in acest pliant se regaseste si ziua de colectare a pubelei galbene.

Pubela galbena va fi scoasa in fata portii si va fi ridicata in ziua mentionata pe pliant. Deseurile reciclabile vor fi colectate de catre o autospeciala destinata acestor tipuri de deseuri si apoi transportate la statia de sortare si reciclare unde vor fi resortate pe categorii si culori. In urma procesului de reciclare se obtin produse noi, saci menajeri, folii de plastic, precum si alte materiale.

Colectarea Selectiva Incepe de Acasa!

„Va rugam sa nu amestecati deseurile menajere cu cele reciclabile. In pubela galbena se depoziteaza numai deseuri reciclabile din plastic, hartie/ carton si metat. Presati / taiati/ striviti deseurile din ambalaje inainte de a le depune in pubela galbena, in acest mod se foloseste la maxim capacitatea pubelei. Deseurile se biodegradeaza foarte greu, unele dintre ele nu se degradeaza niciodata. Colectam selectiv si astfel reducem cantitatea de deseuri care ajunge la groapa de gunoi si implicit ne protejam sanatatea si mediul inconjurator. Este interzisa amestecarea deseurilor, abandonarea si depozitarea acestora in afara spatiilor special amenajate, conform legii 211/2011.”

Polaris M Holding

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Record: 3.517 cazuri noi de coronavirus

sâm oct. 10 , 2020
 Până astăzi, 10 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 152.403 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 116.628 de  pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.517 de cazuri noi de persoane infectate […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: