Pe urmele tatălui. Ianis Hagi ar putea juca la Galatasaray

Galatasaray Istanbul vrea să se despartă de Juan Mata și Seferovic, care au evoluat mult sub așteptări și să îl transfere pe Ianis Hagi de la Rangers, scrie Karar.com.

Antrenorul turcilor, Okan Buruk, urmărește atent recuperarea lui Ianis, care nu a mai jucat de un an de zile din cauza unei accidentări și își pregătește revenirea pe teren la finalul acestei luni. Buruk este cel care insistă pentru transferul băiatului fostului său coechipier.

Internaționalul român, care mai are contract cu Rangers până în 2026, s-a născut la Istanbul, în perioada în care tatăl său juca pentru Galatasaray.

Echipa este aproape de un nou titlu în Turcia după patru ani.

Gheorghe Hagi a evoluat pentru Cim Bom între 1996 și 2001, alături de care a cucerit patru titluri și Cupa UEFA. „Regele” a și antrenat formația din Istanbul în două perioade, 2004-2005 și 2010-2011, cucerind o cupă a Turciei.

Galatasaray se află pe primul loc în Turcia după 19 etape, având o serie de zece victorii consecutive.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trei autoturisme implicate într-un accident la ieșire din Ovidiu

mie ian. 25 , 2023
Trei autoturisme implicate într-un accident la ieșire din orașul Ovidiu, sensul de mers spre Mihail Kogălniceanu, luni dimineață. Unul dintre ele s-a răsturnat în urma loviturii. La locul accidentului au fost gasite 6 persoane constiente, cooperante, care au refuzat transportul la spital. Au fost asigurate masuri PSI. Nicio persoană nu […]

V-ar putea interesa și: