PENNY Market mărește venitul minim net de intrare în companie

PENNY Market

PENNY Market a implementat un program de creștere a venitului minim net  disponibil pentru angajații din cele 244 de magazine și cele trei centre logistice din țară.

Începând cu 1 august 2019, orice nou angajat al companiei, precum și angajații actuali, primesc un venit minim net de 2.000 de lei ce include și bonurile de masă.

„Angajații noștri sunt motorul schimbării zilnice de care avem nevoie pentru a ne îndeplini obiectivele de business. Suntem conștienți că ei vor veni cu plăcere și motivație la locul de muncă doar dacă reușim să rămânem competitivi la nivel de piață și dacă oferim o paletă largă de beneficii care să vină în întâmpinarea nevoilor lor atât pe plan profesional, cât și personal. Mărirea venitului minim net la 2.000 de lei face parte din strategia noastră de retenție și a presupus eforturi considerabile,” adeclarat Daniel Gross, Director General PENNY Market.

PENNY Market își propune să le ofere angajaților un pachet avantajos care să îi răsplătească pentru efortul depus zi de zi în magazinele PENNY Market din toată țara, precum și în cele trei centre logistice de la Turda, Bacău și Ștefăneștii de Jos.

Pe lângă pachetul salarial, angajații PENNY Market mai beneficiază și de un set extins de avantaje financiare precum bonusurile de retenție oferite la trei și la șase luni după angajare sau bonusurile de performanță acordate în funcție de îndeplinirea unor indicatori cheie stabiliți cu managerul direct la angajare, cât și pe parcursul anului, în cadrul evaluărilor. În 2018, 90% dintre cei 4.588 de angajați PENNY Market au primit un bonus pentru rezulatele obținute.

Printre alte beneficii pe care le oferă compania se numără asigurarea privată de sănătate cu ajutorul căreia angajații beneficiază de servicii medicale în clinici private. De asemenea, de aceste servicii pot beneficia și membrii din familia angajaților la un cost redus negociat de către companie.       

Alte beneficii oferite de PENNY Market privesc susținerea angajaților care au copii.

Citiți mai mult în ziarul ConstantaFinanciara.ro.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Gabriel Daraban și-a dat demisia din ALDE

Wed Sep 11 , 2019
Gabriel Daraban, preşedintele interimar al organizaţiei municipale a ALDE Constanța, şi-a dat demisia din partid. Daraban fusese anunţat de către Călin Popescu Tăriceanu drept candidatul ALDE la primăria municipiului Constanţa la localele din 2020. Asta înainte de rezultatul dezastruos al partidului la alegerile europarlamentare. „Având in vedere evoluţiile de pe […]