Pentru Polaris, starea de alertă impune respectarea acelorași reguli aplicate și în perioada stării de urgență

Pentru Polaris, starea de alertă impune respectarea acelorași reguli aplicate și în perioada stării de urgență, de dezinfectare și igienizare a tuturor spatiilor publice.

Activităților zilnice, ce se desfășoară în tot orașul Constanța, de colectare a deșeurilor menajere și reciclabile, de măturat manual si mecanizat, de golire a coșulețelor stradale, li se adaugă si acțiunile din ziua de 18 aprilie: operațiuni zilnice de dezinfecție prestate la sediul unităților sanitare; acțiuni ample, desfășurate pe parcursul mai multor zile, în zona plajei Modern, a stațiunii Mamaia, pe malul lacului Tăbăcărie, pe strada Vârful cu Dor.

În aceste zone, datorita suprafețelor foarte mari de igienizat, si automat a cantităților mari de deșeuri vegetale și menajere strânse, s-a intervenit cu mai multe autospeciale multifuncționale de mare capacitate și încărcătoare frontale pentru a salubriza și transporta deșeurile.

Activitatea de curatare a nisipului din rigole continua in statiunea Mamaia.

Actiuni de salubrizare au avut loc si in zona garii, autogarii, pasajul de la gara, zona peninsulara.

„Deși starea de urgenta s-a încheiat, in concepția multor persoane, starea de alerta a devenit sinonima cu nerespectarea masurilor de siguranță. Trebuie sa înțelegem ca, coronavirusul nu dispare împreună cu relaxarea masurilor de urgenta, iar singura metoda de a ne proteja rămâne păstrarea distantei fata de ceilalți. Păstrați distanta de cel puțin 1,5 metri fata de persoanele pe care le întâlniți. Evitați zonele aglomerate. Respectați măsurile de igiena recomandate de autorități.”, vă recomandă reprezentanții Polaris M Holding.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

155 de cazuri noi de coronavirus în România, un singur caz nou în județul Constanța

Tue May 19 , 2020
Până astăzi, 19 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.191 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.166 au fost declarate vindecate și externate. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 155 de noi […]
coronavirus