Pentru PSD, Constanța și Năvodari sunt în galaxii diferite

Florin Chelaru și consilierul său personal, Costin Răsăuțeanu

Deși le despart numai câțiva kilometri, localitățile Constanța și Năvodari sunt tratate, de PSD, ca și cum ar face parte din galaxii diferite. Politicile social democraților nu ar putea să difere mai mult.

Un exemplu concret este cel al subvențiilor pentru gigacalorie.

În Constanța, consilierii PSD, conduși de Costin Răsăuțeanu, fost viceprimar, au cerut insistent ca prețul plătit de populație pentru o gigacalorie să fie de 230 de lei. Asta în condițiile în care prețul de producție este de 1034 de lei. PNL a vrut inițial ca prețul plătit să fie de 300 de lei, s-a ajuns apoi la un compromis, alături de USR: 250 de lei. A fost o dovadă de populism iresponsabil, în opinia mea. Am motivat AICI de ce.

Năvodari este un oraș condus de un primar PSD, Florin Chelaru, cu ajutorul PMP (viceprimar este un politician de la PMP).

În Năvodari, sistemul de termoficare este falimentar. Din cauza datoriilor, spun, în cor, primarul și cei de la Termica Distribuție, fără să sufle un cuvânt despre cei care își plătesc la zi datoriile, dar riscă să înghețe de frig în apartamente.

Primarul din Năvodari spune, țineți-vă bine, că nu este corect ca cei de la case, care se încălzesc cu gaze, să plătească subvenția pentru cei de la bloc. Și mai spune că de la anul va renunța la această subvenție, pentru a folosit banii pentru alte proiecte. O idee pe care PSD-istul o exprimă public de mai mulți ani.

Așadar: PSD renunță la subvenție în Năvodari, dar vrea să o majoreze în Constanța.

Și, ca lucrurile să fie și mai bizare sau politicianiste, mai adăugăm o informație: liderul consilierul municipali PSD din Constanța este consilierul personal al primarului PSD din Năvodari.

COMPLETARE

Reprezentanți ai PSD ne-au transmis că situațiile din Năvodari și Constanța sunt diferite, în sensul în care în Năvodari au rămas foarte puțini abonați, iar sistemul se îndreaptă, încet, dar sigur, spre desființare, în timp ce în municipiul Constanța sunt circa 50.000 de abonați, iar administrația publică are în vedere menținerea și modernizarea sistemului centralizat.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Registrul Auto Român își face sediu nou, de 22 milioane lei, în Constanța

Sat Oct 23 , 2021
Registrul Auto Român se va muta într-un sediu nou, în care va investi circa 22 milioane lei. În septembrie 2021, conducerea RAR a solicitat Primăriei Constanța să îi acorde drept de superficie pentru o perioadă de 49 de ani pentru un imobil de 7.000 de metri pătrați situat pe strada […]