Percheziții ale poliției după ce un manelist a fost tăiat cu macete într-un club din Mamaia VIDEO

Astăzi, 25 mai, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

În urma descinderilor, care au avut loc în județele Călărași, Ilfov, respectiv municipiul București, au fost descoperite mai multe arme albe, obiectele fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Doi bărbați au fost conduși la audieri, iar, în urma administrării probatoriului în cauză, aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Cei 2 au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

La activități, au participat și polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, respectiv ai inspectoratelor de poliție județene Călărași și Ilfov.

Reamintim că, în dimineața de 14 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului.

Conform cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-au bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-a agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător.

Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment.

Victima este cântărețul de manele Bogdan Mocanu, iar clubul este Breeze.

Percheziții ale poliției după ce un manelist a fost tăiat cu macete într-un club din Mamaia VIDEO

Într-o intervenție la Antena Stars, Bogdan Mocanu a povestit că o glumă proastă ar fi dat tonul într-un scandal ca-n filme. Se pare unul dintre bărbații aflați la masa unde se găseau amicele vechi ale artistului a spus ceva nepotrivit, iar cântărețul i-a cerut explicații. Ulterior, s-a dezlănțuit iadul.

„Am salutat și eu prieteni, prietene pe care i-am întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei, sau mă rog, niște băieți.

Unul dintre ei a încercat o glumă proastă cu mine, eu am cerut explicații, dintr-o dată am văzut patru macete ridicate deasupra mea. M-au lovit, nu mi-am dat seama pe moment, am vrut să ripostez, am vrut să-l iau pe ăsta primul care a scos maceta spre mine, dar i-am văzut pe ceilalți trei. Ulterior, i-au ținut bodyguarzi”, a spus Bogdan Mocanu în exclusivitate pentru Antena Stars, citat de Spynews.

În urma altercației, fostul concurent de la Puterea Dragostei a ajuns de urgență la spital. Rănile suferite în altercație sunt foarte grave. Cântărețul a trebuit să fie cusut imediat după atac.

„Abia ce m-au cusut. Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine, fără să fac nimic, doar că am oferit respect unei persoane. Încerc să aflu ce s-a întâmplat acolo, pare mult mai mult decât un conflict spontan și să rezolv problema.

Bogdan Mocanu susține că ceea ce s-a întâmplat a fost „tentativă de omor”. Totodată, acesta crede că putea si fie mort, dacă nu se ferea la timp. Interpretul de manele spune că „cei care au făcut chestia asta vor trebui să plătească.”

„Asta practic a fost tentativă de omor, au încercat să-mi dea și la gât, să-mi dea cu cuțitul și în coaste”, a declarat Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.  

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tragedie în armată. Un căpitan a murit în timpul unui exercițiu de parașutare. Avea 38 de ani și un copil

Wed May 25 , 2022
Căpitanul Cosmin Constantin Scorțea, din Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, și-a pierdut viața miercuri, 25 mai, în urma unui accident survenit pe timpul unui exerciţiu de paraşutare pe Aerodromul din Boboc. Accidentul a survenit în jurul orei 14.00, pe timpul executării manevrelor de aterizare. Ofițerului i-a fost acordat primul ajutor […]
Cosmin-Constantin-Scortea