Percheziții în Medgidia la persoane suspectate de furt

Astăzi, 9 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Medgidia, în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie-aprilie 2022, 3 bărbați, de 16, 19 respectiv 21 de ani ar fi sustras, dintr-o locuință situată în municipiul Constanța, mai multe bunuri (aparate electronice și produse de îngrijire personală).

În urma perchezițiilor, au fost identificate o parte din bunurile sustrase acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză sunt continuate cercetările, în vederea depistării celor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun.

La activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști ai Poliției municipiului Medgidia.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Patru persoane au murit înecate, în floarea vârstei, cinci au fost salvate în ultima clipă

Tue Aug 9 , 2022
În ultimele 24 de ore, pompierii militari au fost solicitați să intervină în cazul a nouă persoane în pericol de înec, în Constanța, Mangalia, Costinești și Eforie. Pentru patru nu s-a mai putut face nimic. Victimele aveau între 23 și 48 de ani. Detalii oferă Oana Manoilă, purtător de cuvânt […]