Percheziții într-un dosar de contrabandă cu țigări. Ce au găsit polițiștii FOTO

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări, în cursul zilei de astăzi, 12 octombrie, polițiști de investigații criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Constanța și Eforie Nord.

Cu ocazia descinderilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.800 de ţigarete de diferite mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare, susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă, 4 arme albe,  peste 13.200 de lei, 6.400 de lire și 4.900 de euro.

În urma administrării probatoriului în cauză, 3 persoane au fost conduse la sediu pentru audieri, acestea fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

13, zi cu ghinion pentru vreme

Mon Oct 12 , 2020
Meteorologii au emis o avertizare de tip cod galben valabilă pe 13 octombrie, în intervalul orar 09:00 – 21:00. Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în intervalul menționat, vor fi intensificări temporare ale vântului, cu viteze între 55…65 km/h și local de peste 70…80 km/h. Temporar va ploua. Ploile vor […]