Percheziții la baza militară de la Mihail Kogălniceanu. Procurorii DNA beneficiază de sprijin din partea autorităţilor judiciare din SUA

Fotografie de arhivă

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în colaborare cu autorităţile din Statele Unite ale Americii, au efectuat, joi, percheziţii în mai multe locuri din ţară într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie, a informat, vineri, DNA.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că printre locurile vizate de percheziţii s-ar fi aflat şi Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie.

“În cursul zilei de joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, s-au efectuat 26 de percheziţii domiciliare în câteva zeci de locaţii reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale”, se precizează în comunicat.

În cauză, spune DNA, procurorii beneficiază de sprijin din partea autorităţilor judiciare SUA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Acum vă puteți cumpăra vacanțe pe litoralul românesc la jumătate de preț

Fri Sep 30 , 2022
Românii care se gândesc deja la vacanța la mare de vara viitoare au la dispoziție primele pachete turistice din programul Înscrieri Timpurii, prin care își pot rezerva sejurul chiar și la jumătate de preț, anunță Litoralulromanesc.ro, touroperatorul care trimite cei mai mulți turiști în stațiunile autohtone de la Marea Neagră. […]