Percheziții la persoane bănuite de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declarații

Autoturismul confiscat de polițiști de la camatari
Autoturismul confiscat de polițiști

La data de 20 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa și a oraşelor Năvodari şi Ovidiu, în cadrul unui dosar penal instrumentat de Parchetului Tribunalului Constanţa, cauză ce privește săvârșirea infracţiunilor de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declarații.

În urma activităților desfășurate, a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un autoturism.

De asemenea, în urma unor percheziţii efectuate la mai multe puncte de lucru comune ale unor societăţi comerciale situate pe raza orașelor Năvodari şi Ovidiu, au fost ridicate în vederea cercetărilor 5 laptopuri, un set de plăcuţe de înmatriculare, șase ştampile și alte bunuri cu valoare probatorie.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Constanța și de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun.

Până la acest moment 3 persoane sunt bănuite de comiterea faptelor (2 bărbați și o femeie).


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA, pregătită să intervină în Constanța, ca urmare a ploilor abundente. La ce număr de telefon puteți suna

Dum iun. 21 , 2020
Ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, cu precipitații abundente, la nivelul RAJA S.A. este activat, în această perioadă, Comandamentul pentru Situații de Urgență. Prin urmare, sunt constituite 16 echipe de intervenţie la nivelul municipiului Constanța și 18 echipe pentru restul județului, dotate cu wome, vidanje si motopompe de mare putere, pentru a […]
raja

V-ar putea interesa și: