Percheziții la persoane care ar fi deţinut, fără drept, armament. Participă și polițiști din Constanța

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, fac 25 de percheziţii, în judeţul Călăraşi, într-un dosar penal în care au loc cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Sunt vizate 11 persoane, cu vârste cuprinse între 26 şi 59 de ani, din Călăraşi, Ilfov şi Bucureşti, care, în perioada 2009 şi până în prezent, ar fi deţinut, fără drept, armament şi elemente de muniţie.

La acţiune participă poliţişti ai Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, dar şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău, Călăraşi, Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa şi Ilfov.

Suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Activităţile se vor realiza cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Percheziții la persoane care ar fi deţinut, fără drept, armament. Participă și polițiști din Constanța

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța organizează o consultare publică pentru un nou parc, în jurul axei DN3C

mar mai 3 , 2022
În parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, Primăria Municipiului Constanța organizează un concurs public de soluții pentru un nou parc municipal în jurul axei DN3C, o zonă cu potențial de dezvoltare în viitor. În acest sens, a fost demarat procesul de consultare publică, un demers indispensabil oricărei inițiative contemporane de […]

V-ar putea interesa și: