Percheziții și fragrant delict într-un dosar de contrabandă VIDEO

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au realizat, pe 22 iunie, o acțiune de prindere în flagrant delict și au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județul Constanța, pentru documentarea activității unor persoane bănuite de contrabandă.

La data de 22 iunie a.c., un bărbat, de 36 de ani, a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi efectuat transferul către un alt bărbat, de 41 de ani, a 129.700 de țigarete, de diverse mărci, fără timbru de accizare românesc, bunuri supuse unui regim vamal, existând bănuiala că acestea ar proveni din contrabandă.

În aceeași zi, polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, fiind descoperite alte 140.200 de țigarete, fără timbru de accizare românesc.

Astfel, în urma prinderii în flagrant delict și a perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 269.900 de țigarete fără timbru de accizare românesc, 5 telefoane mobile, mai multe sume de bani (18.450 de lei, 3.430 de euro și 300 de dolari), precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

4 bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 68 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propuneri corespunzătoare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități, au participat polițiști ai I.P.J. Constanța și jandarmi ai G.J.M. „Tomis” Constanța.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Urmează o perioadă caniculară. Recomandările specialiștilor

Wed Jun 23 , 2021
Pentru prevenirea efectelor negative cauzate de temperaturile ridicate, specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa ne recomandă să respectăm următoarele măsuri preventive: În spaţii închise (acasă şi la birou): Evitaţi creşterea temperaturii, având grijă să: limitaţi utilizarea aparatelor electrocasnice, a luminii artificiale şi a surselor de căldură; […]
caldura