„Perecerea supereroilor” la Eforie Aqua Park

A trecut vara și nu ai fost supererou? Mai ai o șansă! Eforie Aqua Park organizează duminică, 8 septembrie, „Petrecerea supereroilor”.

Copiii de toate vârstele sunt așteptați să se distreze și să se fotografieze alături de personajele lor preferate, în cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului. Pentru că ultima zi de vacanță trebuie să fie specială, costumația este foarte importantă.   

Comitetul de întâmpinare la ”Petrecerea supereroilor” va fi format din mascotele Chase din ”Patrula cățelușilor” și Pisoi, vedeta ”Eroilor în pijama”. Distracția va fi asigurată de Superman, Iron Man, Bufnița și Buburuza. Toți eroii și supereroii îi introduc duminică, atât pe cei mici, cât și pe cei mari, în tărâmul magic al desenelor animate, în parcul acvatic din Eforie Nord. Petrecerea va începe cu o sesiune de face painting și tatuaje, pentru ca cei mici să își poată intra mai ușor în rol. Urmează parada costumelor, iar copiii se vor întrece în superputeri. Picii care prezintă cele mai atractive ținute vor fi premiați.

Amintirile frumoase de la Eforie Aqua Park trebuie păstrate, astfel că toți piticii se vor putea fotografia cu Iron Man sau cu Superman la ”Oglinda magică”. Spuma de pe tobogane, buna-dispoziție, dansul, animația și muzica bună, vor face din această zi una de neuitat.

Zilnic, surprizele și concursurile se țin lanț în parcul acvatic din Eforie Nord. Părinții își pot lăsa micuții la joacă, pentru a petrece câteva momente relaxante în zona VIP sau chiar la jacuzzi, unde sunt întâmpinați cu muzică bună și atmosferă de vacanță.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, şi este situat în Eforie Nord, aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, hotelul Europa şi lacul Belona.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Liviu Dragnea și copii săi nu au voie să intre în Statele Unite ale Americii

Thu Sep 5 , 2019
Liviu Dragnea împreună cu cei doi copii ai săi au primit interdicție de a intra pe teritoriul Statelor Unite, din cauza actelor de corupție semnificative în care a fost implicat, a anunțat purtătorul de cuvânt al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo. Anunțul a fost făcut public de Departamentul […]
liviu dragnea