Performantul sistem sanitar din Turcia este mai aproape de Constanța. KOÇ Healthcare a deschis aici prima reprezentanță medicală din România VIDEO

KOÇ HEALTHCARE, divizia de sănătate a renumitului concern KOÇ din Turcia, a deschis prima reprezentanță medicală din România în orașul Constanța
Reprezentanța medicală este situată pe bulevardul Mamaia, nr. 132

În Constanța se spune că cel mai bun medic din Constanța este trenul spre București. De astăzi, locuitorii județului, dar nu numai, au o nouă variantă: avionul spre Turcia. KOÇ HEALTHCARE, divizia de sănătate a renumitului concern KOÇ din Turcia, a deschis vineri, 21 octombrie prima reprezentanță medicală din România în orașul Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 132.

Este un eveniment important pentru județul Constanța, dar nu numai, pentru că oferă acces rapid la una din cele mai performante rețele de spitale nu numai din Turcia, ci din întreaga lume. Aici se tratează deja mii de români. În 2021, spitalele KOÇ au avut 2.805 pacienți din România. Au fost însă și 4.327 de americani, 2.341 de germani, 1.049 de francezi, 1.697 de italieni, 10.996 de iordanieni, 676 englezi, etc. Peste 80.000 de oameni bolnavi din zeci de țări de pe Pământ.

Centrul deschis astăzi le oferă tuturor pacienților posibilitatea unor consultații și a unei a doua opinii detaliate – atât de necesară de multe ori. Tot ce trebuie să faceți este să veniți la sediul de pe bulevardul Mamaia nr. 132 cu actele medicale. Aici vor veni constant medici din Turcia, dar se va apela și la modernul concept de telemedicină. Tot ce se întâmplă în Constanța, inclusiv a doua opinie detaliată, este gratuit! Veți plăti numai dacă vă hotărâți să mergeți în Turcia. Dacă o veți face, nu trebui să aveți grija niciunui amănunt. Spitalul de ocupă de toate, de la translator la transferul de la aeroport. La nevoie se poate organiza și transport privat.

Acolo se pot trata cele mai diverse boli. Din păcate, cancerul este pe primele locuri. Un mare avantaj este că veți fi consultați de o echipă multidisciplinară. Cu alte cuvinte, nu alergați de la un specialist la altul, nu vă vindecați de o boală, ignorând o alta. Altul, indiferent de boală, este că veți beneficia de echipamente medicale de cea mai nouă generați. Se tratează și boli de inimă, probleme de fertilitate, boli neurologice, se fac transplanturi de organe, se operează endoscopic, cu roboți, etc. Cea mai mare diferență între sistemele de sănătate din România și Turcia, spun însă reprezentanții KOÇ este certificarea continuă, obligatorie și exigentă a personalului medical de acolo.

Coordonatorul medical al American Hospital International Patient Programs/ Koç Healthcare România Country Manager, dr Lakme Eren consideră că un număr semnificativ de persoane au accesat serviciile grupului Koç Healthcare în cursul ultimilor ani pentru diferite analize, investigații, tratamente medicale care nu pot fi realizate în Constanța sau România. Toate acestea au condus la necesitatea înființării unei reprezentanțe în Constanța a KOÇ HEALTHCARE , care este și o mare împlinire personală a dr Lakme Eren, născută în județul Constanța.

Momentul când se taie panglica

La evenimentul de lansare au fost prezente mai multe personalități din domeniul medical, și nu numai. O alocuțiune a rostit și ES Emre Yurdakul, consulul general al Turciei la Constanța.

Peste 5.800 de angajați

KOÇ HEALTHCARE reprezintă o rețea premium de spitale şi clinici (printre care  AMERİCAN HOSPİTAL ISTANBUL, KOÇ UNİVERSİTY HOSPİTAL, AMERİCAN HOSPİTAL BODRUM, AMERİCAN MEDİCAL CENTER İSTANBUL și KOÇ SAĞLIK YANIMDA (telemedicină, asistență la domiciliu și sănătate la locul de muncă). De asemenea, este cel mai mare grup de afaceri din Turcia din sectorul privat, fiind și singura companie din Turcia nominalizată în clasamentul prestigioasei reviste de afaceri Fortune Global 500.

Imagine dintr-o sală de operații. Foto: https://www.kochealthcare.org

„KOÇ HEALTHCARE este mai mult decât un spital sau o clinică. Este locul, în care pacienții se bucură de tehnologie modernă, profesionalism, calitate și rezultate pe măsura așteptărilor. Comunicarea cu personalul medical este deschisă și încurajăm discuțiile pacient- doctor, pentru ca actul medical să se desfășoare cât mai simplu cu putință.”, declară Erhan Bulutcu, CEO KOÇ HEALTHCARE.

KOÇ HEALTHCARE este lider în sectorul sănătății și oferă servicii de sănătate orientate spre calitate prin îmbinarea celor mai moderne tehnologii cu tradiția celor peste 100 de ani de experiență! Pacienții ce trec pragul spitalelor și clinicilor KOÇ HEALTHCARE, beneficiază de calitate, comunicare, orientare către nevoile pacienților, atenție permanentă și multă transparență, astfel încât, pacientul KOÇ HEALTHCARE să se bucure de servicii premium.

Directorul International Patient Programs al Koç Healthcare, dr Bahadır Cüneyt Şenel este de părere că prin procesele permanente de îmbunătățire a serviciilor și prin cunoștințele cadrelor medicale ce se specializează în mod constant, pacienții KOÇ HEALTHCARE beneficiază de cele mai bune condiții pentru remedierea diverselor probleme medicale. In spitalele KOÇ HEALTHCARE pot beneficia de tratamente peste 800 de pacienți, există 111 locuri la terapie intensivă, 400 cabinete medicale și 41 săli de operație. KOÇ HEALTHCARE înseamnă excelență în serviciile de sănătate cu 15 acreditări internaționale, inclusiv JCI, Leed și ISO.

KOÇ HEALTHCARE face parte din Fundația Vehbi Koç (fondată în 1969 de către Vehbi Koç), care este una dintre cele mai mari fundații din Turcia. Această organizație caritabilă non guvernamentală este susținută de familia Koç și de către holdingul Koç. Fundația se implică în activități din educație, sănătate și cultură, ce conturează în mod natural cerințele de bază pentru ca Turcia să fie modernă și în dezvoltare.

Koç Healthcare își reinvestește toate profiturile în proiecte de dezvoltare, sprijinind în același timp cercetarea și educația în domeniul sănătății (Facultatea de Medicină și Facultatea de Asistente Medicale). De asemenea, oferă servicii de asistență medicală cu peste 5.800 de angajați, constând din peste 900 de medici, peste 1.200 de asistente medicale, peste 900 de angajați personal medical și peste 2.800 de persoane în departamentul administrativ.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DNA a început urmărirea penală a 56 suspecți pentru achiziții supraevaluate pandemie COVID

vin oct. 21 , 2022
În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 796/VIII/3 din 19 noiembrie 2020, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de 56 de suspecți, persoane fizice și juridice, pentru săvârșirea unor infracțiuni în legătură cu achiziții nelegale, […]

V-ar putea interesa și: