Performață extraordinară pentru Andreea Soare, legitimată la Clubul Sportiv Medgidia: vicecampioană la Wimbeldon U14

Andreea Soare, o tânără legitimată la Clubul Sportiv Medgidia, a reușit o performanță excelentă: a ajuns vicemapioană la Wimbledon U14.

Andreea a pierdut final în fața conaționalei sale Alexia Tatu, cu scorul de 7-6, 6-4.

Meciul a fost foarte strâns și Andreea a ținut mereu aproape de jucătoarea din Buzău, însă finalurile au fost gestionate mai bine de Alexia Tatu.

„Este o performanță incredibilă pentru jucătoarea noastră și mai ales pentru tenisul juvenil, care iată, vine din spate cu două sportive care promit că vor străluci in anii următori, din nou pe iarba londoneză. Felicitări Andreea Soare! Îți mulțumim pentru că ai dus numele clubului nostru și al României la un nivel atât de înalt și de profesionist! Felicitări, Alexia Tatu! Medgidia crește campioni!!”, au transmis reprezentanții CSM.

Andreea Soare a fost felicitată și de primarul din Medgidia, Valentin Vrabie.

„Felicitări, copil frumos și ambițios pentru titlul de vicecampioană la Wimbledon U14!

Ai reușit să aduci bucurie în inimile tuturor românilor și pentru asta eu îți mulțumesc! Urmează-ți visul în continuare și noi te vom susține necondiționat!

Rezultatele dovedesc că înființarea Clubului Sportiv Medgidia și susținerea copiilor noștri reprezintă cheia succesului în domeniul sportiv.

Noi, medgidienii, suntem mândri de tine, Andreea!”, a spus primarul Vrabie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

David Popovici, cinci medalii la Campionatul European de natație pentru juniori

Dum iul. 10 , 2022
David Popovici a obţinut, duminică, medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului European de nataţie pentru juniori, la Otopeni. Sportivul român a încheiat proba cu timpul 47.69. Pe locul doi s-a clasat britanicul Jacob Whittle (48.65), iar pe locul trei a terminat cipriotul Nikolas Antoniou […]
david popovici

V-ar putea interesa și: