Pericol: mașină de gunoi pe interzis

polaris Strada Flămânda din municipiul Constanța este, cel puțin în jurul orei 8.00 dimineața, una dintre cele mai aglomerate din oraș. Sute de părinți își aduc la școala din zonă copiii cu mașina.

De luni bune, Poliția Rutieră a luat decizia – foarte bună – ca strada să fie cu sens unic. Așa s-a reușit fluidizarea, cât de cât, a traficului. Din păcate, mulți șoferi ignoră semnul de interzis.

Luni dimineață, în jurul orei 08.30, așa a făcut și o mașină de gunoi a Polaris M. Holding. A intrat pe interzis, deși în sens regulamentar circulau mai multe mașini. A înaintat câțiva zeci de metri și a făcut prima la dreapta, pe o alee. Nu a ridicat gunoi de pe strada Flămânda. Pur și simplu, șoferul nu a vrut să ocolească pe Poporului.  În momentul când i s-a atras atenția, printr-un scurt claxon, că este pe interzis, șoferul de la Polaris a dat semne vădite de nemulțumire.

Din fericire, de data aceasta nu s-a întâmplat niciun accident.

Atragem atenția însă Poliției Rutiere să monitorizeze zona mai atent și celor de la Polaris să își instruiască mai bine șoferii.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai mare protest de stradă din Constanța, de după 1989. FOTO. VIDEO

mie feb. 1 , 2017
Peste 5.000 de constănțeni au ieșit în stradă, miercuri seara. Unii spun 6.000, alții 8.500. Este, putem spune fără să ne înșelăm prea tare, cel mai mare protest de stradă de după 1989. Constănțenii au mai ieșit în număr mare după tragedia de la Colectiv, dar parcă evenimentul nu a […]
proteste constanta 3

V-ar putea interesa și: