Pericol pe șosele: drogați, băuți, fără permis

politie-amenda

Șoselele din Constanța sunt pline de șoferi inconștienți. De fapt, mulți dintre ei nu se pot numi nici șoferi, pentru că nu au permis de conducere. Asta însă nu îi împiedică se urce la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor.

La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 1.20, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psiho-active. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru canabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Salcâmilor din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Alexandru Alimăsteanu din comuna Cumpăna, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul aceleiași ore, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

De asemenea, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Castanilor din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Frasinului din comuna Cuza Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cu ce miniștri vrea USR să conducă România

Dum oct. 17 , 2021
Biroul Naţional al USR a agreat, duminică, lista de miniştri şi forma finală a programului de guvernare care vor fi propuse spre validare în Comitetul Politic al partidului, ce are loc duminică seară, de la ora 18:00. Lista de miniştri şi programul de guvernare, validate de Comitetul Politic, vor fi […]
dacian ciolos dan barna

V-ar putea interesa și: