Persoana care a murit azi în accidentul din sensul giratoriu avea numai 24 de ani

Astăzi, 18 august, în jurul orei 05.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția DN 2A cu strada Dumbrăveni, dinspre municipiul Constanța către orașul Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 62 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției către dreapta, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale, unde ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susținere al siglei firmei respective. Este vorba despre dealer-ul Exclusiv Auto.

„În urma impactului, a rezultat decesul, la fața locului, a unui bărbat de 24 de ani, vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a doi pasageri din autoturism (un bărbat de 36 de ani și o femeie de 18 ani), precum și vătămarea corporală ușoară a 3 pasageri din autoturism, de 18, 22, respectiv 24 de ani.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un șofer care nu avea RCA valabil, cercetat penal pentru că a încercat să dea mită unui polițist: i-a pus o mie de lei în torpedou

Thu Aug 18 , 2022
La data de 16 august a.c., în jurul orei 12.30, un polițist din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în stația C.F. Constanța. Acesta a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, condus de un bărbat, iar din declarația verbală a acestuia, […]