Persoane necunoscute au dat foc unei mașini

Persoane necunoscute au incendiat intenționat un autoturism parcat în Tulcea. Poliţiştii au deschis o anchetă după ce au fost sesizaţi de către pompieri. Aceștia au stins flăcările care s-au extins la alte două maşini. Primul autoturism a fost distrus în întregime, celelalte două fiind avariate în proporţie de 30%.

„În cursul nopţii, salvatorii Detaşamentului de Pompieri Tulcea au intervenit, cu o autospecială de stingere, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, parcat pe o stradă, din municipiul Tulcea. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism şi se propagase la cele două autoturisme învecinate, din parcare”, a transmis, duminică dimineaţă, ISU Tulcea.   

Sursa citată a precizat că primul autoturism a ars totalitate, iar celelalte două autoturisme au fost afectate în proporţie de 30%.  

„Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite.”, a mai transmis ISU.   

Pompierii au sesizat Poliţia care a trimis echipaje la faţa locului, fiind demarată o anchetă. 


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.