Persoanele asistate social, scoase la curățenie

salubrizare strazi constanța

Primăria Constanța a anunțat că operațiunea salubrizare a străzilor din oraș continuă.

Echipele firmei de salubrizare Polaris M Holding au acționat astăzi pe bulevardele I.C. Brătianu, Al. Lăpușneanu, Tomis și Regina Elisabeta și pe strada Cișmelei, dar și în zona peninsulară a Constanței.

Primăria Constanța spune că persoanele asistate social și cei care prestează muncă în folosul comunităţii au făcut curățenie în zona industrială, pe strada Celulozei.

„Facem din nou apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei.”

Primăria Constanța

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strada București este închisă pe 26 februarie

lun feb. 25 , 2019
Strada București din municipiul Constanța va fi închisă circulației mâine, între orele 08:00 și 16:00, pe tronsonul cuprins între străzile 1 Decembrie și Avram Iancu. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va executa lucrări de asfaltare a tronsonului amintit și, pentru ca intervenția utilajelor să nu fie îngreunată de […]

V-ar putea interesa și: