Persoanele dispărute în mare la Costinești sunt căutate de 23 de ofițeri și subofițeri ISU

Cetățeanul rus și tânărul român sunt căutați de militarii de la ISU Dobrogea
Cetățeanul rus și tânărul român sunt căutați de militarii de la ISU Dobrogea

Vineri, 23 septembrie, începând cu ora 08.30 s-au reluat căutările persoanelor dispărute în mare la Costinești, a anunțat ISU Dobrogea.

Este vorba despre Lucian, tânărul dispărut pe 9 august, când a intrat în apă alături de prietenul său, și de un cetățean rus în vârstă de 49 de ani, dispărut pe 18 septembrie în timp ce făcea windsurfing.

ISU intervine cu 5 ambarcațiuni, doi ofițeri și 21 de subofițeri.

Cei doi sunt acum căutați numai de ISU. ARSVOM s-a retras.

„După cele 4 zile de căutări s-a decis suspendarea acțiunilor până la apariția unor informații noi relevante cazului, timp în care navele care tranzitează zona sunt solicitate prin aviz  către navigatori, care se emite la fiecare șase ore, să întărească veghea și să raporteze orice informație către MRCC Constanța.  De altfel,  orice persoană care are un indiciu despre bărbatul căutat este rugată să apeleze numărul unic de urgență 112 sau Serviciul MRCC la numărul 0241/61.59.49.”, au anunțat reprezentanții ARSVOM.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Fost ministru al Justiției din China, condamnat la închisoare pe viață, fără posibilitate de eliberare condiționată, pentru luare de mită

Fri Sep 23 , 2022
Un fost ministru chinez al Justiţiei, Fu Zhenghua a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru luare de mită, relatează presa chineză, citată de The Guardian. Fu, în vârstă de 67 de ani, a primit o pedeapsă cu moartea cu suspendare, care va fi transformată în închisoare pe viaţă după […]