Personalul medical al Ambulanței Constanța a sărbătorit Revelionul prin muncă: 173 de intervenții în tot județul

ambulanta

Medicii de la Serviciul de Ambulanță al Județului (SAJ) Constanța au avut mult de lucru de Revelion.

Din seara de 31 decembrie 2022 până pe 1 ianuarie 2023, la ora 05.00, au fost 173 de solicitări în tot județul Constanța, dintre care 79 pe raza localității Constanța.

„Aceste solicitări din tot județul au fost efectuate cu 31 de echipaje cu asistent și un echipaj cu un medic. Din cele 79 de solicitări de pe raza localității Constanța au fost: 10 colici abdominale, 10 copii care prezentau febră, 7 solicitări pentru consum de alcool, ”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al SAJ.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O doctoriță a încercat să salveze viața unui copil căruia i s-a făcut rău într-un mall, dar a fost împiedicată de oamenii care se dau cu zeamă de lămâie pe față

Dum ian. 1 , 2023
Un medic constănțean care a vrut să acorde primul ajutor unui copil de trei ani care se sufoca nu a fost lăsat de oamenii din jur, cei care intră în categoria oamenilor care se dau cu zeamă de lămâie pe față. Oameni care suferă de sindromul Dunning-Kruger, care CRED că […]

V-ar putea interesa și: