Personalul medical din centrele de vaccinare este neplătit de la începutul anului

vaccinare-constanta-72

Personalul medical care activează în centrele de vaccinare este neplătit de la începutul anului. De asemenea, cheltuielile de organizare nu au fost achitate. Ministerul Sănătății a anunțat, astăzi, că primii bani vor ajunge începând de săptămâna viitoare.

Sumele alocate plăților pentru activitățile privind vaccinarea sunt prevăzute în Bugetul de Stat pentru anul 2021, promulgat în data de 8 martie.

„Pentru luna ianuarie 2021 și o parte din luna februarie 2021, Ministerul Sănătății va realiza plăți în valoare de 4.184.000 de lei reprezentând plata personalului medical și cheltuieli de organizare a centrelor de vaccinare.”, au precizat reprezentanții ministerului.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Personalul medical din centrele de vaccinare este neplătit de la începutul anului

  1. Nu va mai plangeti! Primiti lunar 35000 lei spor Covid si macar daca ati asigura asistenta medicala de calitate..dar asa cum se stie..multi dintre voi aveti mainile patate cu sange!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu, PNL: „PSD transformă fondurile europene într-un butoi de pulbere, pe plan european”

lun mart. 15 , 2021
Marian Crușoveanu, deputat PNL, atrage atenția că Partidul Social Democrat transformă fondurile europene „într-un butoi de pulbere, pe plan european.” Într-o declarație politică, acesta afirmă că România se află într-un moment istoric fără precedent. „Prin Programul de Redresare şi Rezilienţă, România poate accesa un plan de finanţare de 30 de […]
Marian-Crusoveanu

V-ar putea interesa și: