Personalul medical din centrele de vaccinare este neplătit de la începutul anului

vaccinare-constanta-72

Personalul medical care activează în centrele de vaccinare este neplătit de la începutul anului. De asemenea, cheltuielile de organizare nu au fost achitate. Ministerul Sănătății a anunțat, astăzi, că primii bani vor ajunge începând de săptămâna viitoare.

Sumele alocate plăților pentru activitățile privind vaccinarea sunt prevăzute în Bugetul de Stat pentru anul 2021, promulgat în data de 8 martie.

„Pentru luna ianuarie 2021 și o parte din luna februarie 2021, Ministerul Sănătății va realiza plăți în valoare de 4.184.000 de lei reprezentând plata personalului medical și cheltuieli de organizare a centrelor de vaccinare.”, au precizat reprezentanții ministerului.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Personalul medical din centrele de vaccinare este neplătit de la începutul anului

  1. Nu va mai plangeti! Primiti lunar 35000 lei spor Covid si macar daca ati asigura asistenta medicala de calitate..dar asa cum se stie..multi dintre voi aveti mainile patate cu sange!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Marian Crușoveanu, PNL: „PSD transformă fondurile europene într-un butoi de pulbere, pe plan european”

Mon Mar 15 , 2021
Marian Crușoveanu, deputat PNL, atrage atenția că Partidul Social Democrat transformă fondurile europene „într-un butoi de pulbere, pe plan european.” Într-o declarație politică, acesta afirmă că România se află într-un moment istoric fără precedent. „Prin Programul de Redresare şi Rezilienţă, România poate accesa un plan de finanţare de 30 de […]
Marian-Crusoveanu