PES Activists Constanța a plantat 100 de copaci în municipiul Constanța

Activiștii PES din Constanța au plantat, pe 13 octombrie 2019, 100 de copaci în municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, lângă VIVO, și în parcul din Poarta 6.

La acțiune a participat și Sitaru Janina, decretarul general PES Activists Romania.

„Sunt bucuros că am reușit, împreună cu colegii mei, să plantăm 100 de copaci în Municipiul Constanța. Activiștii PES din Constanța s-au alăturat campaniei organizate de către PES Activists România – Protejăm Natura României. Cred că este o nevoie reală a tuturor de a face mai multe pentru dezvoltarea durabilă, iar protecția mediului trebuie să devină un punct principal în politica românească și cea europeană. Principalele beneficii ale plantării copacilor sunt: sursa de oxigen,  controlul asupra poluării fonice, absorbția dioxidului de carbonul, și prevenirea eroziunii solului.”

Răzvan Petrescu, președintele PES Activists Constanța.

Fenomenul încălzirii globale şi efectele sale asupra vieţii stârnesc îngrijorare, de aceea această problemă ar trebui să fie o prioritate pentru toţi. PES Activists România se mobilizează pentru protejarea naturii României, spun cei de la PES Constanța, printr-un comunicat de presă.

PES Constanța mulțumește conducerii organizației PSD Constanța pentru suportul logistic.

Partidul Social Democrat este singurul partid din România care are o structură responsabilă de componenta europeană – PES Activists România.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-au furat patru biciclete din sistemul bike-sharing

lun oct. 14 , 2019
După vandalizarea a patru stații de biciclete la scurt timp după ce sistemul bike-sharing a fost dat în folosință, zilele trecute patru biciclete au fost sustrase din stații prin forțarea/tăierea sistemului de andocare. Trei dintre acestea au fost sustrase din stația de biciclete de pe strada Dispensarului și o alta […]

V-ar putea interesa și: