PES Activists România, acțiunea de susținere a aderării țării noastre la Schengen în fața sediului Consiliului Uniunii Europene

În fața sediului Consiliului Uniunii Europene a avut loc o acțiune a reprezentanților PES Activists România, veniți din toată țara și din diaspora pentru a susține aderarea României la spațiul Schengen, a anunțat Cristina Dumitrache, deputat PSD, care a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la eveniment.

Cu sprijinul Partidului Social Democrat, PES Activists România a militat permanent pentru această cauză cu toate argumentele pro-aderare adresate decidenților europeni dar și cu mesajele venite din parte românilor.

„România merită în Schengen! Țara noastră îndeplinește toate condițiile pentru aderarea la spațiul fără frontiere și trebuie să fie un membru cu drepturi depline în familia europeană! Poziționarea ostilă a guvernanților din Austria nu este justificată iar consecințele unui vot împotrivă nu vizează doar țara noastră, ci subminează însăși esența a tot ce înseamnă Uniunea Europeană: solidaritate, unitate, coeziune. Felicit colegii din #PESActivistsRomânia pentru munca depusă, pentru perseverență și pentru că au făcut auzită dorința românilor.”, a declarat aceasta.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CS Medgidia vă invită să veniți cu o jucărie la ultimul meci al anului

mie dec. 7 , 2022
După reușita cu CSM Constanța, echipa de handbal a Clubului Sportiv Medgidia vă invită duminică, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, la ultimul meci al anului, care se va disputa alături de CS Dinamo București. „Se anunță o super partidă, care are două mize importante: victoria băieților […]

V-ar putea interesa și: