Pescarii dispăruți sunt căutați în România și Bulgaria

Pescarii dați dispăruți în data de 6 martie sunt căutați și astăzi, 7 martie, în România și Bulgaria.

„În aceste moment căutările continuă cu 3 mijloace de mobilitate navală ale Gărzii de Coastă și una din cadrul ARSVOM și în apele bulgărești. De asemenea la căutări participă și autoritățile din R. Bulgaria. Cei trei bărbați au vârste cuprinse între 50 și 65 de ani.”, a precizat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Reamintim că, în data de 06 martie 2019, în jurul orei 20.30, polițiștii de frontieră din cadrul Garzii de Coastă Constanța (structura din Mangalia) au fost informati telefonic despre faptul că o ambarcaţiune cu motor, de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai de la ora 14.00 nu s-a întors în port și nu poate fi contactată.
Imediat dupa primirea apelului, de la nivelul Garzii de Coastă au fost dispuse măsuri operative constand in efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea ambarcațiunii, respectiv a persoanelor in cauză. De asemenea, prin canalele de cooperare ale Politiei de Frontiera au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și Centrul de Coordonare pentru Salvare Maritimă (MRCC). Detalii AICI.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria a anunțat că orașul Constanța este „locul cu cel mai curat aer din România”. A urmat un festival de miștouri și ironii amare

Thu Mar 7 , 2019
Primăria a anunțat că orașul Constanța este „locul cu cel mai curat aer din România”. Atenție, nu orașul cu cel mai curat aer, ci locul din România. Informația este preluată de la Pro TV, care preia datele unei cercetări realizate de o organizație elvețiană. „Cel mai poluat oraş din România […]