FOTO+VIDEO. Peste 1.000 de constănțeni au ieșit în stradă

constanteni proteste
Coloana de manifestanți în momentul în care se apropia de sediul PSD Constanța (foto: Constanța 100%, 26 noiembrie 2017)

Peste 1.000 de constănțeni au ieșit în stradă, duminică, la mitingul împotriva modificării legilor justiției și prevederilor fiscale.

Oamenii s-au strâns inițiat în fața Prefecturii, de la ora 18.00, și au plecat apoi în marș până în fața sediului PSD.

Au scandat mai multe lozinci, ca de pildă „DNA, să vină să vă ia”, „Dragnea și ai lui/Trădătorii neamului”, „Dragnea, nu uita/Așteptăm și cartea ta”, „Aţi reuşit, ne-aţi unit”, „Ruşine sa vă fie”, „Rezistăm, nu plecăm”, dar și „Pentru șefii de partid/ Vă urăm săpun lichid”. Nu i-au uitat nici pe Mazăre și Nicușor Constantinescu, cărora le-au urat să doarmă în același dormitor.

Mulți dintre participanți au fost dezamăgiți că numărul lor nu a fost mai mare.

La un moment dat a avut loc și un incident, cineva a aruncat cu ouă peste protestatari.

Mai multe detalii în clipul de la finalul acestui articol.

Mai jos puteți vedea imagini de la protest surprinse de Constanța 100%.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie CET în zona Facultății de Medicină din Constanța

lun nov. 27 , 2017
Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 27.11.2017 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 24. În consecință, instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în zona Facultatea de Medicină nu funcționează. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale […]
cet

V-ar putea interesa și: